Accelerator diensten

De Challenge

Ben jij een jong & innovatief in de energie en/of maritieme sector? Wil jij jouw bedrijf succesvol opschalen en zoek je hiervoor samenwerkingspartners, investeerders en/of wil jij gewoon even sparren met gelijkgestemden in de sector? Dan is Buccaneer Delft dé plek voor jou.

De Solution

Buccaneer Delft is een accelerator voor innovatieve bedrijven in de energie & maritieme sector. Zij versnelt groei, verbinden, inspireren en helpen potentieel te benutten. Hoe? Zij biedt toegang tot een exclusief netwerk van toonaangevende bedrijven uit de industrie, hebben een prachtige locatie aan om vanuit te werken en bieden, organiseren verschillende evenementen en workshops en bieden de mogelijkheid om met jouw innovatie zichtbaar te worden.

De Businesscase

Wil jij met jouw innovatie succesvol opschalen, beter zichtbaar worden en kom je met het juiste netwerk in contact? Word onderdeel van de Buccaneer community. Ons team staat voor je klaar om jou te helpen in jouw ondernemersreis. Deel je ideeën en Buccaneer denkt met je mee om jou verder te helpen.

Buccaneer Delft

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.