Automatiseren met RPA ?

De Challenge

Iedere dag zitten jij en je medewerkers dezelfde handelingen te doen met dezelfde systemen. Hier wordt je toch niet blij van?! Hoe zou het zijn als deze saaie klusjes automatisch verliepen, terwijl jij je bezig kunt houden met de leuke werkzaamheden die echt waarde toevoegen voor je organisatie. Een utopie? Nee hoor, vandaag beschikbaar!

De Solution

Het begint met het goed doorgronden van je processen. Waar ben je de hele dag druk mee? We helpen je dan je organisatie voor te bereiden op automatisering. Daarna zorgen we ervoor dat deze er ook komt. We maken hiervoor gebruik van virtuele medewerkers (RPA robots)! Deze kunnen inloggen in systemen en daarin te klikken, typen, copy/pasten, mailen, enz. Eigenlijk alles wat je zelf ook doet! Daarnaast bouwen we logica in zodat de robots ook precies weten wanneer ze in welke situaties wat moeten doen. Zodra jouw nieuwe virtuele medewerker aan de slag gaat houden we deze in de gaten zodat jij er geen omkijken naar hebt.

De Businesscase

Enkele voordelen van werken met virtuele medewerkers van VionA is dat het tijd en dus geld bespaart (een robot werkt sneller en goedkoper dan een fysieke medewerker), geen (typ)fouten maakt en dag en nacht wilt werken.
Minstens net zo belangrijk is het feit dat juist de repeterende rotklusjes het makkelijkst te automatiseren zijn. Hierdoor verlaag je de werkdruk en maak je het werk leuker. In de praktijk zien we dat het al interessant is voor taken die 4u per week worden uitgevoerd.

VionA

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.