AVISO: nextgen safety device

De Challenge

Om de continuïteit van bedrijven te waarborgen, de veiligheid van medewerkers te garanderen en te voldoen aan de strenge wet- en regelgeving, moeten er nogal wat maatregelen worden getroffen. Dit kost veel tijd, geld en mondt doorgaans uit in diverse verschillende stand-alone oplossingen. Met het inzetten van AVISO, combineren we diverse systemen in een oplossing, met tal van extra features die u meer inzicht geven in uw organisatie!

De Solution

AVISO is een PersoonlijkBeschermingsMiddel (PBM) dat door metingen, analyses, evaluaties, alarmeren en instructies uw personeel beter beschermt tegen blootstelling aan gevaarlijke stoffen.
Door de hoge mate van connectiviteit en intelligente centrale tooling, combineert AVISO de veiligheid ook met procesondersteuning.

De real-time beslissingsondersteuning wordt direct middels het device aan werknemers geven gedurende de (onderhouds)werkzaamheden. Zo is de AVISO met haar back-end, niet alleen een all-in-one personal safety device, maar een onderdeel van uw totale bedrijfsvoering!

De Businesscase

In plaats van diverse losse apparaten aan uw medewerkers in het veld meegeven, combineert de AVISO alles in één oplossing, met extra features! AVISO wordt As A Service aangeboden, om uw aanschaf laag te houden en de onverwachte kosten bij onderhoud, reparaties en vervanging te besparen!

Kortom: AVISO biedt een hogere veiligheid & efficientie, meer functionaliteit, en lagere voorspelbare kosten!

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

Bosch Energy and Building Solutions

Meld jouw innovatie aan! - Whitelabel

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.