Betrouwbare robots

De Challenge

Het inspecteren en onderzoeken van faciliteiten is een routineklus voor veel bedrijven in de industriƫle sector, maar dit kunnen gevaarlijke en tijdrovende taken zijn. Daarnaast zijn er taken die mensen niet willen uitvoeren en in sommige gevallen is het simpel weg te duur om door mensen te laten uitvoeren.

De Solution

ExRobotics is de toonaangevende expert in het ontwikkelen en verkopen van robuuste, betrouwbare robots voor zware omgevingen die IECEx- en ATEX Zone 1-certificering vereisen. Onze robots zijn uitgerust met een reeks sensoren en camera’s die via een draadloos netwerk communiceren met een chauffeur of operator die zich bevindt in een veilige controlekamer. Ons assortiment bestaat uit vier verschillende robots: First Responder, Emissions Detector, Co-Operator en Investigator. Deze robots hebben allemaal verschillende features en functionaliteiten. Al onze robots zijn robuust en betrouwbaar.

De Businesscase

Het gebruik van robots verbetert de veiligheid voor werknemers, verbetert de efficiƫntie en verlaagt de kosten (tot 50%) voor inspectie-, landmeetkundige en routinetaken.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.