Bristle Blaster

De Challenge

De Bristle Blaster wordt ingezet als alternatief voor stralen, in steeds meer situaties wordt het stralen aan banden gelegd. Het resultaat van de oppervlakte reinheid en ruwheid is hetzelfde maar de het kostbare afvoer van het verontreinigde grit is verdwenen. De oppervlaktevoorbehandeling kan op een zeer mobiele, efficiente en veilige manier plaatsvinden voor zowel op staal als RVS.

De Solution

Ontdek de kracht van onze gespecialiseerde powertools, innovatieve oplossingen voor stralen zonder grit als voorbereiding van het coaten of hercoaten of het plaatsen van sealants. Testen, verwijderen, reinigen, profileren. Een innovatieve straaltechnologie die zorgt voor de best mogelijke hechting. s Werelds beste coatings en sealants verdienen de beste oppervlaktevoorbereiding. Absoluut Gr√ľndlich voor een duurzame bescherming van uw assets op lange termijn.

De Businesscase

Deze technologie is zeer kostenbesparend qua tijd, arbeidskracht en is financieel zeer voordelig tov mobiel stralen. De borstels zijjn compleet recyclebaar waardoor de gebruiker duurzaam inversteert en maatschappelijk verantwoordelijk onderneemt.

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.