Circulaire Bedrijfskleding

De Challenge

Heeft uw team bij het uitoefenen van hun werkzaamheden te maken met gevaarlijke of risicovolle werkomgevingen zoals gevaren met zuren, hitte en vlammen, elektrische vlamboog of slecht zicht? En wilt u met uw bedrijf het verschil maken door zoveel mogelijk circulair te werken? Dan heeft u een uitdaging!

De Solution

Met de Elis circulaire Veiligheids Bedrijfskledingservice kunnen wij de medewerkers in de industrie, optimaal beschermen met de Multi genormeerde Veiligheids Bedrijfskledingservice, waarbij wij naast het leveren van de juiste beschermende Bedrijfskleding (inclusief maatnames, reparaties, investering), ook de extra nadruk leggen op het professioneel reinigen, behandelen met een fluor carbon finish, (om de Bedrijfskleding ook weer chemicaliën bescherming te bieden en waterafstotend te maken) en de bedrijfskleding voorzien van een UHF chip.

De Businesscase

Met de Elis circulaire Veiligheids Bedrijfskledingservice kunnen wij naast het optimaal beschermen van de medewerkers, de bedrijfskleding gedurende zijn volledige levenscyclus blijven volgen door de UHF chip en koppelen hier voor onze opdrachtgevers een Mijn Elis portal aan, zodat klanten 24 uur per dag transparant inzage hebben in kosten, reparaties, bestellingen etc. Daarnaast bieden wij extra Power BI management rapportage tools, om gedurende lopende service overeenkomsten voortdurend bij te sturen, zodat de klant geen onnodige kosten maakt. Wij kunnen ook TCO’s (Total Cost of Ownership)  maken voor klanten, om de Elis circulaire Veiligheids Bedrijfskledingconcepten uit te werken ten opzichte van andere situaties. Elis geeft ook de garantie, dat alle Elis afgekeurde of “End of Life” Bedrijfskleding een re-use oplossing krijgt via partner Frankenhuis Recycling.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.