CleanEdge Ledpaneel

De Challenge

De uitdaging is dat de virus/bacteriëndodende CleanEdge ledpanelen overal komen te hangen om onze bewegingsruimte niet meer hoeven te beperken. Onze klanten vragen erom, omdat hun op zoek waren naar een oplossing om bijvoorbeeld op kantoor gewoon te kunnen werken en zich geen zorgen hoeft te maken dat ze besmet worden of dat ze iemand anders kunnen besmetten omdat deze innovatieve ledpaneel voor 50.000 branduren uw kantoor schoon van micro-organismen zonder dat er schoongemaakt hoeft te worden.

De Solution

Clean Edge is een innovatief verlichtingsproduct dat continuïteit toevoegt aan het desinfectieproces.
De LEDverlichtingsarmaturen geven 100% veilig licht met een golflengte van 405 nm (niet schadelijk zoals UV-C/B/A en IR). Op deze manier biedt het Clean Edge Ledpaneel een oplossing die uw inspanningen versterkt om uw omgeving te desinfecteren en bestaande infecties te voorkomen.
Dit Ledpaneel past precies in een verlaagd plafond (60×60) of gewoon monteerbaar aan het plafond.
Wetenschappelijk bewezen en gecertificeerd.
Alle documentatie aanwezig.

De Businesscase

Het levert een levensduur van het Ledpaneel = 50.000 branduur/staat gelijk aan 5,7 jaar bij 24/7 – 365 dagen het licht aan! De geavanceerde technologie zorgt de hele dag voor een veilige/gezonde omgeving. En omdat de unit boven het UV-lichtspectrum zit, is deze oplossing in tegenstelling tot UV-A/B/C en IR, NIET schadelijk voor mens en dier!

Het paneel is goed voor een dekkingsgraad van ca. 24 m², in deze 24m² worden alle virussen/bacteriën en ander micro-organismen geelimineert terwijl het paneel aan staat kunt u gewoon aan het werk, je kan sporten, je kan gewoon je les volgen op school, of je kan gewoon muziek maken.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.