Concentrische Precisie Gripper

De Challenge

Deze speciale concentrische precisie gripper is ontwikkeld om zéér nauwkeurig concentrisch dunwandige buis producten op te nemen, waarna hierop bewerkingen kunnen plaatsvinden.
Het toegepaste gripper principe zorgt voor een stabiele product inklemming, waarna het product met hoge precisie bewerkt kan worden. Dé grote uitdaging tijdens de ontwikkeling en engineering was het gripper principe. Hiervoor is diepgaande kennis noodzakelijk van de mechanica, sterkteleer en constructieprincipes. Een tweede uitdaging was om een betaalbare gripper te ontwikkelen, met behoud van de gevraagde hoge nauwkeurigheid.

De Solution

De toegevoegde waarde van High Tech Alliance
Belangrijkste toegevoegde waarde van High Tech Alliance bij de ontwikkeling van deze complexe precisie gripper zijn onze technici. De technici van High Tech Alliance beschikken over veel en diepgaande kennis op het gebied van mechanica en constructieprincipes. Zonder deze specifieke kennis was dit resultaat niet mogelijk geweest.

De Businesscase

Het resultaat van de samenwerking mag er zijn!
Concentrische Precisie Gripper welke voldoet aan de gestelde nauwkeurigheidseisen en tegen een acceptabele kostenniveau.

High Tech Alliance

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.