Crowdfunding met impact

De Challenge

Wil je als ondernemer naast funding ophalen ook een hele groep ambassadeurs creëren of naamsbekendheid vergroten, dan is Oneplanetcrowd hét platform voor jou als duurzame of innovatieve ondernemer.

De Solution

Oneplanetcrowd is hét grootste duurzame crowdfundingplatform van Nederland. Het platform brengt innovatieve ondernemers en toekomstgerichte investeerders samen om de transitie naar een duurzame economie te versnellen. Ondernemers en energieprojecten die bijdragen aan één of meer Sustainable Development Goals kunnen via het platform financiering ophalen bij de crowd. Toekomstgerichte beleggers kunnen direct investeren in innovatieve en duurzame projecten.

De Businesscase

Oneplanetcrowd biedt (her)financiering van € 200.000 tot € 10+ miljoen en een betrokken groep ambassadeurs die zorgen voor publiciteit en marketingwaarde. Sinds 2012 heeft Oneplanetcrowd meer dan 250 ondernemers en energieprojecten gefinancierd voor 70 miljoen euro met een community van 30.000 investeerders.

Oneplanetcrowd is geïnitieerd door StartGreen Capital. In 2020 is het StartGreen Fonds Duurzaam MKB opgericht dat overbruggingsleningen biedt, eventueel in combinatie met crowdfunding, om ondernemers door de coronacrisis te helpen.

Oneplanetcrowd

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.