Custom software & apps

De Challenge

Werken je werknemers nog met papier of met een wildgroei aan Excelbestanden? Bestaat een groot deel van de administratie uit het overtypen of knippen-plakken van informatie uit verschillende systemen? Of verlang je er naar om je processen te borgen door je medewerkers in het veld aan te sturen met een eigen app?

Er zijn oneindig veel software applicaties te vinden. Maar die bieden allemaal net niet wat je zoekt, en je betaalt voor allerlei functies waar je niet om vraagt.

Dat kan veel slimmer en voordeliger!

De Solution

Wij maken volledig op maat gemaakte software en apps m.b.v. low-code platforms. Die apps kunnen communiceren met vrijwel elk andere software. Door het toevoegen van workflow automatisering worden vervolgens veel dagelijkse administratieve handelingen verleden tijd. Ook beschikken we tot de mogelijkheid om datascience modellen (machine learning, predictive, optimisation) en dashboarding toe te voegen.

Dat is vast heel duur denk je? Totaal niet! Onze applicaties kosten ook nog eens een fractie van de conventionele alternatieven.

De Businesscase

* Voor een fractie van de kosten van conventionele software heb je precies dat wat je wilt

* Laat de software meegroeien met je onderneming. Pas aan, vul aan, wat je wilt en wanneer je wilt.

* Bespaar vele uren aan administratieve handelingen

* Wees in controle van je werkprocessen met slimme digitalisering & automatisering

Green Digit B.V.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.