De meeslepende werkruimte van Igloo

De Challenge

In de moderne werkomgeving zijn mensen afgestapt van rigide hiërarchieën, werkpatronen en zelfs kantoorruimtes, waarbij velen stappen hebben gezet in de richting van een hybride manier van werken. Deze nieuwe flexibiliteit heeft veel bedrijven gekatapulteerd om te kijken naar de manier waarop hun personeel werkt, en misschien naar wat tot nu toe niet voor hen is geweest.

Met reisbeperkingen, lockdowns en hybride werken is de behoefte aan communicatie nog nooit zo groot geweest.  Bedrijven willen de samenwerking verbeteren, zowel voor persoonlijke als externe werknemers, naast het aanmoedigen van werknemers om terug te keren naar kantoor wanneer het veilig voor hen is om dit te doen.

De Solution

De Igloo immersive workspace is een oplossing voor de uitdagingen van het evoluerende kantoor. Het biedt een samenwerking in een omgeving die toegankelijk is voor fysieke of externe werknemers, waar ter wereld ze zich ook bevinden. De muren van elke kamer kunnen een meeslepend 360 ° -scherm worden dat inhoud kan weergeven die betegeld of in een volledig omhulsel kan worden weergegeven.

Bovendien is het eenvoudig te gebruiken en intuïtief voor de minder technisch onderlegde onder ons. Het kan alle digitale inhoud weergeven, inclusief een groot aantal integraties , waardoor teams kunnen werken met tools die ze al kennen in de ruimte. U kunt ook communiceren met de ruimte met behulp van een laptop, een VR controllers of zelfs uw telefoon.

 

De Businesscase

De Igloo immersive workspace biedt versterkte samenwerking en communicatie. We werken in verschillende sectoren om honderden klanten te helpen met onze technologie, of het nu gaat om simulaties, ervaringen, visualisaties en meer.

Iglo-technologie integreert ook, out-of-the-box, met bestaande inhoud, evenals VR-, 2D-, 3D- en 360 ° -tools die u al kent, waardoor hybride vergaderingen nog eenvoudiger worden.

Onze werkplekken hebben klanten geholpen kostbare tijd en geld te besparen, remote-teams bij elkaar te brengen, bijgedragen aan het behoud van personeel en de productiviteit verhoogd. De oplossing won onlangs ook Collaboration Technology of the Year bij de AV Awards.

Igloo Vision

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.