De Technische Bijbaan

De Challenge

Goed onderhoud begint bij beheer. Stap 1 is weten wat je hebt; je assetdata correct in de beheersystemen. Dit is belangrijk werk, maar ook een taak die veel tijd kost en je tegelijkertijd gister al af had willen hebben. Dit blijkt een van de redenen waardoor deze stap vaak blijft liggen of overgeslagen wordt.

De Solution

Hier komen de studenten (HBO/WO) van De Technische Bijbaan om de hoek kijken. Door technische studenten voorbereidend werk te geven, kunnen de Engineers zich richten op de vervolgstappen. Hierdoor wordt efficiënter en effectiever gewerkt. Doordat de studenten samenwerken met Maintenance Engineers van MAAK Techniek, wordt innovatieve kennis van de jonge generatie gecombineerd met de kunde van ervaren Engineers. Een succesformule.

Bekijk hier de innovatiepitch van MAAK Techniek
Bekijk hier de flyer van MAAK Techniek > Flyer Maak Techniek

De Businesscase

Door beheer op onderhoud; weten wat je hebt, hier kritisch naar kijken en alles correct in het onderhoudsbeheersysteem te hebben, kun je je als onderhoudsafdeling gaan richten op optimalisaties. Hierdoor wordt efficiënter en effectiever gewerkt. Dit lijdt tot een hogere uptime en lagere kosten. Naast een efficiëntieslag en kostenbesparing, zitten er meer voordelen aan het inzetten van studenten. Zo behoud je jonge techneuten in de regio, kun je hun kennis en ideeën inzetten en vergroot je de vijver van potentiële medewerkers.

MAAK Techniek

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.