Digital product development

De Challenge

U kijkt naar de operaties van uw bedrijf en denkt: “dit kan beter, we zijn toch 2023?!”.
U hebt het gevoel dat technologie kan helpen om uw operaties slimmer te laten verlopen.

Bijvoorbeeld

Organisaties waar nog veel met .xls of papier wordt gewerkt. Waar er verschillende (best goeie) systemen naast elkaar bestaan, maar de overdracht van gegevens gebeurt door ze over te typen of email. Waar het moeilijk is operaties op te volgen omdat het nu eenmaal moeilijk is om data uit al die verschillende systemen te halen…

Of bedrijven die nieuwe technologie in handen hebben, maar niet goed weten hoe er waarde uit te creëren.

De Solution

Rombit Studio maakt digitale oplossingen op maat en in cocreatie.

Wij zijn een 35 tal analisten, designers, frontend en backend developers, data analisten… en wij focussen ons al geruime tijd op bedrijven in- en rond de haven. Wij kunnen u helpen van A tot Z.

Wij helpen u met het doorgronden van uw operaties en systemen en wijzen aan waar opportuniteiten liggen. Samen met uw mensen zoeken wij naar passende oplossingen, gedragen door uw mensen. Wij bouwen deze Agile, in kleine stapje; open voor voortschrijdend inzicht.

Het resultaat zijn goed geïntegreerde oplossingen, met een hoge adoptiegraad.

De Businesscase

Onze producten maken operaties slimmer. Een veelvoud van uw investering komt direct terug in efficiëntiewinsten of nieuwe waardestromen.

Bijvoorbeeld: het cleaning proces voor tankcontainers bij ADPO tank terminal gebruikte verschillende, niet-gekoppelde systemen. Hierdoor hadden mensen geen goed beeld op komend werk en werden middelen suboptimaal gealloceerd. Wij koppelden hun systemen aan een overkoepelende applicatie om zo overzicht te geven en verschillende diensten beter op elkaar af te stemmen.

Een ander voorbeeld is ADPO’s self check-in kiosk, dat verschillende toegangssystemen slim verbindt en het loket ontlast.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.