Document Automation with AI

De Challenge

Werknemers op kantoor of buiten lezen de hele dag door verschillende soorten teksten. Deze moeten ze vervolgens in een ERP systeem verwerken. Zonde van hun tijd! Dat vondt onze klant ook. Zij kregen elk jaar rond de 80.000 PDF’s en e-mails met daarin boekingsbevestigingen, vertrek, delay en arrival berichten. Deze zijn nu compleet geautomatiseerd door ons deep learning algoritme die real time alle e-mails verwerkt en de uitgelezen informatie aanbied aan het ERP-systeem van de klant.

De Solution

Je hebt als logistiek dienstverlener veel providers. Veel van deze providers zijn ook niet constant hetzelfde en daarom zijn 40 of 50 EDI verbindingen niet wenselijk. Flexibiliteit is wat telt!
Ons deeplearning algoritme is getraind om documenten van al deze verschillende dienstverleners uit te lezen. PDF maar zelfs semigestructureerde e-mails.
Bepaal zelf welke velden je eruit wil hebben en via een API bieden wij het aan, aan je ERP systeem.

De Businesscase

Elk document heeft een andere structuur. Booking, departure, delay en arrival berichten en in de e-mail zelf of PDF. Door deep learning artificial intelligence kunnen al deze verschillende structuren worden behandeld. Dat maakt de afhankelijkheid van je leverancier minder en verhoogt het je eigen flexibiliteit. Het kost je dus niet alleen minder tijd, maar laat je waardevolle werknemers ook strategisch werken!

We kunnen onze algoritmes ook hertrainen voor anderen soorten documenten zoals transport orders, facturen of inkoop of verkoopbevestiging. Up-to-date blijven met de grote (wisselende) stroom aan data is een uitdaging.

supplai bv

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.