E-mail afhandeling met AI

De Challenge

De challenge is tweeledig. Enerzijds ervaart de gebruiker een gebrek aan overzicht op de inbox door de grote hoeveelheid e-mails. Anderzijds is er veel repetitief werk bij het behandelen van inkomende mails. Hierdoor kunnen klanten niet adequaat en tijdig bediend worden. Daarbij neemt ook het plezier in het werk af, omdat de mailcorrespondentie te veel tijd en aandacht vergt.

De Solution

Wij helpen organisaties met het automatisch verwerken van grote hoeveelheden repeterende e-mails. Dit gebeurt met behulp van Artificiële Intelligentie (AI). Bij de verwerking integreren we de gekoppelde acties met bestaande systemen en bedrijfsprocessen en worden reacties vanuit de eigen mailbox verzonden. Het resultaat is dat we in bulk klanten kunnen voorzien van een op maat gemaakt antwoord inclusief persoonlijke touch.

De Businesscase

Veel organisaties herkennen het gevoel kansen te missen, omdat door het vele repeterende werk de potentieel interessante berichten over het hoofd worden gezien.

Met onze oplossingen worden binnenkomende e-mails op basis van AI herkend en van een passende reactie voorzien. Dit levert ultieme klanttevredenheid op door snelle en accurate reacties. Door de enorme tijdswinst kunnen organisaties zich richten op specifieke vragen of potentiële leads. Op deze manier leveren we ultieme conversie optimalisatie.

Harborn

Meld jouw innovatie aan! - Whitelabel

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.