Emission control solutions

De Challenge

In de afgelopen decennia zijn wereldwijde klimaatverandering en luchtkwaliteit steeds belangrijker geworden voor het milieu. Bijgevolg is er een toename van internationale inspanningen om de concentratie van broeikasgassen en kritische verontreinigende stoffen te verminderen. Er zijn duurzame, slimme en kosteneffectieve oplossingen nodig. Bedrijven hebben hierin een belangrijke rol: duurzaam beheer is een maatschappelijke verplichting geworden. En dit helpt niet alleen het milieu. Emissiereductie gecombineerd met innovatieve oplossingen als integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie heeft positieve effecten op het bedrijfsleven.

De Solution

Krijg toegewijde en kant-en-klare oplossingen met BM Process Management. Met meer dan tien jaar ervaring op dit gebied en kennis van verschillende industrieën, kan BM Process Management u een ervaringsniveau bieden dat zelden op de markt te vinden is.
De succesvolle implementatie van emissiebeheersingstechnologieën in een productieomgeving is geen eenvoudige taak. Met alle variabelen moet rekening worden gehouden, van kostenperspectief tot duurzaamheidsimpact.
Door brede ervaring te combineren met de sterke punten van geselecteerde partners op verschillende gebieden is het resultaat een oplossing die in één keer goed is en de verwachtingen overtreft.

 

 

De Businesscase

Of het nu gaat om consultancy, engineering, installatie van nieuwe systemen of het verbeteren en onderhouden van bestaande emissiebehandelingsinstallaties: door pragmatische, hands-on en innovatieve oplossingen voor emissiebeheersing te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat de License to Operate van uw bedrijf veilig is. Het slimme gebruik van technologieën kan ervoor zorgen dat u de laagst mogelijke OPEX-kosten heeft met de hoogste beschikbaarheid.

BM Process Management

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.