Emove – Moveable solarfields

De Challenge

De Emove biedt kansen aan een ieder die snel wilt verduurzamen op een flexibele manier en dubbelgebruik wilt maken van haar bestaande infrastructuur. Een oplossing voor bijvoorbeeld ongebruikte gronden, tijdelijke gronden en ongeschikte gronden die nu wel ingezet kunnen worden. Tevens ook voor partijen die geen mogelijkheid hebben voor zonne-energie op dak maar wel op de grond, echter de termijn en implicaties van een vastte installatie niet haalbaar zijn.

De Solution

De Emove is een niet grondgebonden en verrijdbaar zonneveld die kansen biedt om tot op heden ongebruikte gronden en netaansluitingen optimaal te benutten. Met de Emove maak je efficiƫnt gebruik van de bestaande infrastructuur en wek je energie op.

De Businesscase

Met de Emove laat je ongebruikte gronden en netaansluitingen optimaler renderen. Met de opgewekte energie kun je ofwel salderen zodat je eigen energie rekening lager wordt of bij grotere opstellingen kan de energie verkocht worden aan derden. Uiteraard draag je hierbij ook mee aan de versnelling van de energietransitie door “gemakkelijk” en snel op een creatieve manier zonne-energie op te wekken.

The-Emove B.V.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.