Growth data dashboard

De Challenge

Vaak zien wij dat marketing agency’s en bedrijven redelijk wat tijd kwijt zijn aan het verzamelen van data en het vertalen van data om hier vervolgens beslissingen op te nemen. Het Dashboard van Funnelview geeft altijd inzicht hebt in de performance van jouw bedrijf. Zo zie je in 1 oog opslag wat in jouw funnel wel en wat niet werkt. We hebben de pricing gezien van andere oplossingen en vinden dit niet vriendelijk. Het is nota bene je eigen data….

De Solution

Of jij nou directeur bent van je bedrijf of verantwoordelijk voor de marketing. Met onze dashboards weet jij wat jouw marketing echt oplevert. Inzicht in de belangrijkste KPI’s en jouw gehele marketingfunnel maken deze dashboards zo krachtig. In 1 oogopslag zie je hoe de klantreis van bezoek tot conversie presteert – en dat alles in een paar klikken.

De Businesscase

Gemiddeld besparen wij een marketing manager (die alle data bij elkaar moet schapen) 6 uur per maand. Voor marketing agency’s hebben we ook een portal gebouwd waardoor een agency makkelijk kan navigeren tussen zijn klanten en dus niet iedere keer moet in en uitloggen of eigen rapportages hoeft op te stellen.

We besparen dus tijd en daarmee ook geld.

FunnelView

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.