Heat Tracing

De Challenge

Voor industriële bedrijven is het van cruciaal belang dat hun systemen altijd op de juiste temperatuur blijven. De risico’s die bedrijven lopen als zij hun installaties niet op temperatuur houden, zijn namelijk groot. Het productie-, warmte- en energieverlies kan miljoenen euro’s kosten. Dat wil de klant uiteraard voorkomen.

De Solution

Om de systemen altijd op de juiste temperatuur te houden, zet Croonwolter&dros al meer dan 70 jaar Electrical Heat Tracing in voor verschillende klanten. Deze onderhoudsvriendelijke en efficiënte methode om pijpleidingen, tanks, oppervlakken en andere assets op exact de juiste temperatuur te brengen en houden, gebruiken we veel in de (petro)chemie. Maar ook binnen de marine, offshore (bijvoorbeeld op ijsbrekers), in de infra (brand blussystemen, cruciale wegdekoppervlaktes bij tunnels en gebouwen) en in de utiliteit (sprinklerinstallaties en waterleidingen) is Heat Tracing zeer doeltreffend voor een goede doeltreffende temperatuur onderhoud.

De Businesscase

1. Door E Heat Tracing direct mee te nemen in de ontwerpfase bij nieuwbouw en renovatie voorkomt u verstoringen en procesuitval en verlaagt u de onderhoudskosten.
2. Tijdige inspectie en onderhoud door gecertificeerde professionals waarborgt de kwaliteit en beschikbaarheid. Schakel ons flexibel in wanneer nodig of besteed het volledige beheer aan ons uit.
3. Met een solide installatie die goed wordt onderhouden en geoptimaliseerd, vermindert u warmte- en energieverlies en bespaart u op uw energieverbruik.
4. Onze getrainde medewerkers zijn experts in reparatie van mineraalgeïsoleerde verwarmingskabels, ook in ATEX-omgevingen.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.