Pharius Compliance Management

De Challenge

Overheden die hun handhaving verscherpen, wetgeving die continu verandert, consumenten die steeds veeleisender worden en een toenemend aantal controles ten aanzien van Milieu, Arbo en Veiligheid. In compliance zijn (én blijven) was nooit eerder zo’n uitdaging voor bedrijven. Door de vele wijzigingen in wet- en regelgeving en de vaak complexe materie, is het soms lastig om overzicht te houden en up-to-date te blijven.

Wij brengen de op uw bedrijf van toepassing zijnde wet- en regelgeving op het gebied van HSE in kaart. Dit doen we aan de hand van uw milieuvergunning(en), RI&E en een rondgang van onze adviseurs door uw bedrijf. Deze bevindingen rapporteren wij in Pharius, een digitaal register van wet- en regelgeving. Hiermee is uw register overzichtelijk te beheren en gekoppeld aan een actuele database van wet- en regelgeving (incl. jurisprudentie en meer informatie).

De Solution

Met de Pharius online compliance tool heeft u 24/7 de juiste wet- en regelgeving bij de hand. Hierdoor bent u in staat direct te acteren op eventuele wetswijzigingen en weet u zeker dat u altijd aantoonbaar compliant bent op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Bekijk hier de innovatiepitch van Tauw

De Businesscase

Pharius biedt u:

  • 24/7 overzicht en inzicht in voor uw organisatie relevante wet- en regelgeving met een register.
  • Aantoonbare afhandeling van wijzigingen die voor u relevant zijn;
  • Directe koppeling tussen uw wettelijke verplichtingen en borgingswijze;
  • Managementcockpit waar uw compliance prestatie “real-time” inzichtelijk is;
  • Takenplanner voor u en uw collega’s om te zorgen dat u aantoonbaar compliant wordt en blijft;
  • Bedrijfsspecifieke documenten, zoals vergunningen kunnen toegevoegd worden aan uw register. Volledig geïntegreerd en gekoppeld aan wet- en regelgeving.

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

 

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.