IA2IA – Industrial Automation to Industrial Autonomy

De Challenge

Hoe kan onze industrie mee blijven doen met de wereldconcurrentie? Ook dit jaar zijn innovatie, verbinding en vernieuwing essentieel voor een gezonde industrie. Hoe voorkomen we dat we worden ingehaald? Blijf bij met innovatie, digitale transformatie en industriële autonomie.

De Solution

Om u te helpen gelijke tred te houden met de snelle technologische vooruitgang en een steeds veranderende bedrijfsomgeving, biedt Yokogawa oplossingen en diensten die een digitale transformatie (DX) in hun bedrijf mogelijk maken, en bereidt het bedrijf de weg voor op een toekomst waarin industrieën de overgang zullen maken van industriële automatisering naar industriële autonomie (IA2IA).

Bekijk de innovatiepitch van Yokogawa Europe Solution B.V. hier

De Businesscase

Industriële autonomie kent vele voordelen en ROI’s: het verbetert de output door processen en de kwaliteit te optimaliseren, stilstand te verminderen of op individueel niveau door werknemers te voorzien van extra tools om de besluitvorming te vereenvoudigen, de veiligheid te verbeteren (denk aan robots) en de productiviteit te verhogen (bijvoorbeeld met predictive maintenance).

Yokogawa Europe Solutions B.V.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.