InnoTractor modulaire tracker

De Challenge

Als je diensten of producten in het veld hebt staan die essentieel zijn voor je klanten of je eigen processen dan wil je betrouwbare controle en grip op afstand en het liefst real-time. Het kan gaan om het meten van temperatuur, gas detectie maar ook het aansturen van apparatuur of informatievoorziening over verbruik van disposables. Er zijn veel IoT devices te koop, maar passen die wel bij jouw business case en wensen? Of het nou gaat om behuizing, instelbaarheid van meetfrequentie, het updaten van de software of de specifieke eisen aan de voeding: jouw wensen zijn altijd net iets anders dan wat er wordt aangeboden.

De Solution

InnoTractor biedt Orbitz aan: het flexibele, modulaire concept van IoT devices. Of je nu een volledig device met behuizing, alleen een PCB of alleen IoT software wil op eigen modules, Orbitz is het concept dat dit allemaal kan leveren. Orbitz hebben standaard een aantal sensoren en bieden een scala aan opties om extra sensoren of bijvoorbeeld aansturingen aan te sluiten. Er zijn meerdere mogelijkheden voor voeding (batterij, USB-C, solar), communicatie (BLE, NB-IoT, Cat-M, GSM) en de firmware kan aangepast worden naar de klantenwens.

De Businesscase

Een IoT oplossing werkt pas ècht als die aan alle eisen voldoet om je bedrijfsproces te ondersteunen of je klanten te bedienen. Èn, daar waar nodig, ook aangepast kan worden als die wensen door verloop van tijd veranderen. Daag ons uit en laat weten wat jou wens is in IoT devices! En bekijk ook ons IoT platform Gravity in de iSolutionsGuide.

Bekijk hier meer informatie van de modulaire tracker.

InnoTractor

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.