iSolutionsGuide

De Challenge

Je bent al een tijd op zoek met je collega’s om dat éne vraagstuk op te lossen. Bijvoorbeeld die hardnekkige storing uit je top 10 meest voorkomende problemen. Of je kijkt hoe je hoger rendement uit je installaties kunt krijgen, zonder ze helemaal opnieuw te hoeven bouwen. Misschien ben je wel op zoek naar dé oplossing om ook bij jouw bedrijf in te stappen op de energietransitie. Dan gaan wij graag die uitdaging aan. Kom speuren in de iTanks iSolutionsGuide. Geef een paar criteria aan en kijk wat er door ons netwerk wordt aangeboden. En heb je zelf het ei van Columbus? Plaats dan jouw innovatie en help een ander.

De Solution

De iTanks iSolutionsGuide biedt een actueel en relevant overzicht van innovaties, producten en diensten die het verschil kunnen maken in de havengerelateerde industrie. Van coating tot complete installatie en van adviesdienst tot automatische verfinstallatie. Er zijn een paar spelregels: Het moet innovatief zijn, het gaat over een product of dienst en het moet van waarde zijn voor het iTanks netwerk.

De Businesscase

Een korte speurtocht kan het verschil maken om jouw uitdaging op te lossen. Stilstand van productie kost een vermogen, stilstand in innovatie kost nog meer. Investeer een beetje tijd en bezoek regelmatig de iSolutionsGuide.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.