Mechanical Contracting

De Challenge

On-time delivery en reductie van downtime van uw fabrieken en installaties. Downtime van uw fabriek of installatie kost veel geld. MOB zorgt ervoor dat deze downtime minimaal is. MOB is uw partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties en dit doen wij al jaren op een succesvolle manier. Wij bieden onze opdrachtgevers onze diensten aan in Nederland en Belgiƫ. Naast ruime ervaring met piping projecten en turnarounds hebben wij ook de kennis in huis voor specialistische projecten, zoals heater revamps, de bouw van modules en skids en services op het gebied van Loading Technology.

De Solution

Projecten afronden, veilig, op tijd en binnen budget. Ook als de omstandigheden niet ideaal zijn of de tijdsdruk hoog is. Dit kenmerkt de aanpak van onze organisatie. Binnen de kortste keren hebben wij uw project opgezet zonder daarbij concessies te doen aan veiligheid of kwaliteit.

De Businesscase

Het is MOB er alles aan gelegen om een lange termijn relatie met de klant op te bouwen. Het afstemmen van de verwachtingen, duidelijke communicatie en vertrouwen zijn hierin de sleutelwoorden. Afspraken na komen en het werk veilig, op tijd en binnen budget uit te voeren is de basis van een succesvolle samenwerking.

MOB Mechanical Contracting B.V.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.