Mobile device management

De Challenge

Organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk geworden van mobiele apparaten. In veel gevallen zijn de mobiele applicaties die worden gebruikt zelfs uitgegroeid tot cruciale tools voor productiviteit en efficiëntie. Alleen: zodra er kritieke bedrijfsdata op de devices staat, vormen ze een security-risico.

Mede door een toename van het aantal medewerkers én het aantal typen devices is het belangrijker dan ooit om mobiele apparaten goed te beheren en te beveiligen. Gelukkig biedt mobile device management (MDM) daarvoor een adequate oplossing.

De Solution

Mobile device management (MDM) van Flash Private Mobile Networks helpt om applicaties, data en content te beschermen. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde applicaties, functies en instellingen te reguleren en geofences te configureren.

Met een MDM-platform kunnen alle mobiele apparaten worden beheerd en beveiligd, ongeacht het type apparaat of het besturingssysteem. MDM beschermt applicaties, data en content door organisaties via software in staat te stellen om mobiele apparaten te beveiligen, monitoren en beheren én security policies af te dwingen.

De Businesscase

MDM van Flash Private Mobile Networks (Flash PMN) vereenvoudigt het beheer van uw mobiele communicatieapparatuur met een oplossing die apparaten, applicaties, informatie en beveiliging beheert, terwijl medewerkers flexibel en productief kunnen blijven werken zonder beperkingen. De dienst berust op een aantal pijlers:
– Beheerfunctie: wat kunnen gebruikers gebruiken?
– Functiebeheer: gebruikersspecifieke instellingen
– Locatiegebaseerde diensten: geofences
– Beheer van telecomkosten

Benieuwd wat deze dienst u kan brengen? Je leest meer over de verschillende functies op https://flash-privatemobilenetworks.com/mobile-device-management/

Flash Private Mobile Networks

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.