M&P Projecten & Turnarounds

De Challenge

Bent u op zoek naar een partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw fabrieken en installaties? Een partner die mechanische oplossingen biedt, met u meedenkt, gemaakte afspraken nakomt en investeert in een lange termijn samenwerking? MOB is een mechanical contractor met drie kernactiviteiten: Mechanical & Piping projecten, Turnarounds en Equipment Services. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers van A tot Z wanneer het gaat om de uitvoering van kleinere of grote projecten, turnarounds en services.

De Solution

Getting it done, dat is waar MOB voor staat. Projecten afronden, veilig, op tijd en binnen budget. Ook als de omstandigheden niet ideaal zijn of de tijdsdruk hoog is. Dit kenmerkt de aanpak van onze organisatie. Binnen de kortste keren hebben wij uw project opgezet zonder daarbij concessies te doen aan veiligheid of kwaliteit. Daarnaast investeren wij in de lange termijn relatie met onze opdrachtgevers waarbij de focus ligt op een duurzaam partnership. Ditzelfde geldt overigens ook voor onze medewerkers. Wij investeren in hun toekomst.

De Businesscase

Een organisatie waarop de opdrachtgever kan vertrouwen. Een partner die meedenkt, gemaakte afspraken en beloftes nakomt en investeert in een langdurige samenwerking. Omdat MOB een MKB+ organisatie is dat samenwerkt met een grote vaste flexibele schil inleners kan de organisatie zowel kleinere en grote projecten en turnarounds uitvoeren in diverse branches. Daarnaast heeft MOB een eigen leerschool waar leerlingen worden opgeleid tot vakspecialisten en heeft de organisatie de ontwikkeling van zijn medewerkers centraal staan, waardoor het onder andere geaccrediteerd projectmanagement kan aanbieden.

MOB Mechanical Contracting B.V.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.