Multisensor Power

De Challenge

Een beheerder van straatkasten had te maken met verouderde apparatuur wat problemen veroorzaakte in een straatkast installatie. Zodra de apparatuur werd ingeschakeld, steeg de temperatuur in de kast met enkele graden, echter kon dit niet worden aangetoond. Volgens de beheer specificaties mocht het verschil in temperatuur niet meer dan 1 graad zijn. Het vermoeden bestond dat de temperatuur meerdere graden verschil opleverde. Deze situatie maakte het beheer onmogelijk en leverde tot veel extra communicatie en risico’s op uitval van apparatuur en gelieerde netwerken aan de straatkast.

De Solution

Dankzij de veelzijdige Multisensor-power konden we gemakkelijk de non invasieve stroomklemmen retro-fit plaatsen. De installatie was binnen 5 minuten gedaan. Direct begon het device met meten en versturen van data en na 24h kon de beheerder online de effecten van het in/uit schakelen van de apparatuur volgen. Meteen werd duidelijk dat onder invloed van het inschakelen van de apparatuur, de temperatuur met wel 10 graden opliep en de luchtvochtigheid met 40%. Hiermee kon de beheerder met gegronde data samen met haar klant zoeken naar een passende oplossing. Crisis afgewend!

De Businesscase

Met de Multisensor-Power kan gemakkelijk het stroomverbruik van (verouderde) apparatuur worden gemonitord en de klimaat context. Op veel plaatsen kan op basis van stroom / temperatuur vroegtijdig afwijkend gedrag worden herkend, waarmee uitval en storing kunnen worden voorkomen. Vaak staat kapotte apparatuur enige tijd “stoom te blazen”, voordat het onomkeerbaar kapot gaat. Met de Multisensor-Stroom kan gemakkelijk digitaal inzicht worden gecreëerd. De gebruiker automatisch een melding aan het juiste adres over afwijkende meetwaardes, die reden geven voor inspectie. Voorkom uitval, optimaliseer je onderhoud en bespaar in beheer!

Bekijk alle Multisensors van Dent hier
Kijk hier het iLinqs-interview!

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.