OEE

De Challenge

Weet u zeker dat uw processen optimaal draaien? Doen de installaties alles dat u er van mag verwachten? Het is waardevol om de effectiviteit van uw installaties te kennen en wereldwijd te kunnen vergelijken. Maar hoe meet je deze Overall Equipment Effectiveness? Welk tool moet je gebruiken en welke data is er beschikbaar om uberhaupt te gebruiken?

De Solution

Bellt Industrial Automation werkt met Qatram OEE om de beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit van uw installaties te meten en te helpen verbeteren. Deze software is een moderne, modulaire cloudoplossing waar “operator empowerment” centraal staat. Bellt heeft als integrator jarenlange ervaring in uiteenlopende processen en besturingen en kan hiermee tot de kern van uw vraagstuk komen én de juiste data vrijmaken voor analyse.

Bekijk de innovatiepitch van Bellt hier.

De Businesscase

Vaak zijn de kosten van ongeplande stilstand een goed bewaard geheim. Toch zult u zien dat in veel gevallen één of twee procent extra beschikbaarheid -en dus productiecapaciteit- met dezelfde installatie met een relatief lage investering mogelijk is. Namelijk door uw OEE te kennen, te weten waar verbeterpunten zijn en daarmee gericht de uptime en kwaliteit van uw proces te verhogen. Bellt Industrial Automation draagt graag bij aan uw productieverbetering met Qatram OEE.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.