Snelle en betrouwbare online PLC ondersteuning

De Challenge

De tekorten aan technici en specialistische kennis is een bedrijfsbreed probleem in de technische industrie. Kennis is lastig op peil te houden, zeker met betrouwbare besturingssystemen die weinig storingen geven. Dit resulteert in weinig trainingsmogelijkheden waardoor de kennis van legacy en obsolete besturingssystemen langzaamaan komt te verdwijnen. Dit resulteert in een uitstroom en doorstroom van oude kennisdragers. Jongeren worden niet meer opgeleid in oude systemen.

De Solution

SupportPoints is het platform voor online ondersteuning voor storingen en software modificaties in Industrial IT (PLC en bussystemen). Dit wereldwijde platform geeft met een groep van duizenden geteste en beoordeelde experts een directe online ondersteuning bij problemen. Door de wereldwijde tijdsverschillen bieden wij 24/7 ondersteuning en dit al binnen enkele minuten. Een gelijktijdige second/ third opinion van meerdere experts is ook mogelijk.

Hoe waarborgen wij onze betrouwbaarheid?
De experts zijn getest en worden per opdracht beoordeeld. Veel van deze experts zijn TUV / Exida / CFSE / ISA gecertificeerde automation professionals.

De Businesscase

Uptime verhoging: een razendsnelle support bij storingen. Ondersteuning in obsolete /legacy systemen: wij ondersteunen waar uw leverancier ophoud.

Lifecycle verlenging: door specialistische kennis ondersteuning kan de vervanging van een automatiseringssysteem uitgesteld worden naar een gunstig moment.

Online ondersteuning: is duurzaam en behoeft geen reisbewegingen. Daarnaast zijn wij volledig COVID-proof. Er is altijd een juiste expert beschikbaar voor jouw probleem – van een doorgewinterde industrial IT technicus voor een snelle oplossing van een storing tot een gecertificeerde besturing professional voor diverse software aanpassingen.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.