Ontdek jouw elektrotechnische talent bij Endenburg!

De Challenge

Wie zijn wij:

Endenburg Elektrotechniek is een veelzijdig en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de utiliteit (o.a. zorginstellingen, scholen en bedrijfsgebouwen), industrie (industrieterreinen in het Rotterdam Havengebied) en datacenters. Ook beschikken wij over een eigen paneelbouw afdeling.

De Solution

Endenburg zoekt technische stagiaires!

Ben jij een enthousiaste student elektrotechniek op MBO- of HBO-niveau en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij Endenburg Elektrotechniek in Rotterdam aan het juiste adres! Wij bieden diverse stagevormen aan, zoals snuffelstages, meeloopstages en afstudeerstages. Bij Endenburg krijg je de kans om jouw kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle ervaring op te doen binnen een toonaangevend bedrijf in de elektrotechnische sector.

De Businesscase

Stage bij Endenburg?

Ja! Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren professionals en bieden we een inspirerende werkomgeving met volop mogelijkheden om jouw talenten te ontplooien. Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan uitdagende projecten en jezelf optimaal ontwikkelen in de elektrotechniek? Kies dan voor een stage bij Endenburg en maak samen met ons de toekomst mogelijk!

Endenburg Elektrotechniek B.V.

Meld jouw innovatie aan! - Whitelabel

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.