OnTrack Academy

De Challenge

Industriële omgevingen hebben altijd de drive om te verbeteren. Maar de druk op de medewerkers is groot, er is vaak weinig tijd om echt verbeteren en als je dan wilt verbeteren weet je dan waar je moet beginnen? Verandertrajecten zijn vaak lang en kostbaar en hebben niet altijd het gewenste resultaat op de werkvloer en hoe neem je iedereen hier echt in mee?

De Solution

Op het gebied van Maintenance & Reliability Management, Asset Management en Operational Excellence gaat OnTrack samen met jou aan de slag om door middel van Learning, Training en Coaching te verbeteren. Elke uitdaging is uniek, of dat voor een individu is of voor een heel team. Samen stellen we een programma op wat aansluit op de gebieden waar je wilt verbeteren. We behandelen de theorie met korte interactieve e-learnings, we gaan daarna aan de slag met uitdagende opdrachten tijdens een training en tenslotte coachen onze ervaren trainers de deelnemers op de eigen werkvloer en gaan we samen aan de slag. Alleen zo kun je duurzaam verbeteren.

De Businesscase

Medewerkers opleidingen laten volgen kost vaak veel tijd, is kostbaar en niet alles wat geleerd wordt is even relevant voor de dagelijkse uitdagingen. Zelfstandig toepassen wat je geleerd hebt is niet altijd even makkelijk. OnTrack is zo opgezet dat we vooral aan de slag gaan met het gebied waarop jij wilt verbeteren. Door heel gericht met een onderwerp aan de slag te gaan, zie je direct de impact. Stapje voor stapje samen verbeteren dat is ons uitgangspunt. Dit maakt het financieel aantrekkelijk voor bedrijven om met ons aan de slag te gaan. Daarnaast is er vanuit overheid de mogelijkheid om met de subsidie deze programma’s te ontwikkelen.

OnTrack

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.