Partner in Asset Management

De Challenge

Voegen uw processen de meest mogelijke toegevoegde waarde toe aan de doelstellingen? Oplopende backlogs aan werk, toename van storingen, non- compliancy op het gebied van wet- en regelgeving? Of is er geen inzicht in de prestaties van assets of de indicatoren binnen uw organisatie? Wij zijn de partner die gezamenlijk met u het probleem analyseert en met concrete, pragmatische stappen komt om de situatie te verbeteren of op te lossen.

De Solution

Wij inventariseren eerst met de klant de gewenste doelstellingen. Wat is er echt nodig en welke factoren dragen daar aan bij waar we invloed op hebben. Hoe ziet dan de gewenste situatie eruit en hoe komen we daar? Onze maintenance experts begeleiden de klant daarin stap voor stap en voegen met hun expertise de kennis en kunde toe daar waar de situatie om vraagt. Mensen zijn ons kapitaal, en dat van onze klanten. Daarom is vooral ook oog hebben voor de zachte factoren binnen een organisatie van cruciaal belang. Onze maintenance experts dragen dat DNA met zich mee. Oog voor cultuur , communicatie en samenwerking waarbij we transparant en kritisch zijn. Daarmee begeleiden we klanten tot de beste oplossing. Samen op basis van vertrouwen en inzicht.

Bekijk de innovatiepitch van Spie hier.

De Businesscase

Door helder in kaart te brengen wat de scope van de opdracht is, wat de deliverables zijn en welke resources en voorwaarden noodzakelijk zijn. Presenteren we de klant altijd een heldere businesscase. Uiteraard is de terugverdientijd per situatie anders. Complexiteit en doorlooptijd van de uitdaging zijn daar belangrijke factoren in. Daarin zijn we altijd helder in de verwachtingen over en weer maar staat er altijd een positieve business case ten grondslag van een samenwerking. Op onze website vindt u meerdere succesvolle trajecten die verhelderend zijn.

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

SPIE Maintenance Solutions

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.