Polpo Politieke Monitor

De Challenge

Elke dag komt er een indrukwekkende stroom aan politieke informatie vanuit grote variƫteit aan bronnen, onder andere het parlement, de EU en verschillende stakeholders. Voorheen doorzochten professionals deze informatie handmatig wat heel veel tijd kost.

De Solution

Met Polpo is het niet meer nodig om handmatig de politieke ontwikkelingen bij te houden. Als snelgroeiende tech onderneming heeft Polpo een politieke monitor ontwikkeld met daarin kunstmatige intelligentie. De kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat Polpo gebruikers geheel op maat relevante politieke ontwikkelingen kunnen volgen. Daarnaast is de AI in staat om inzichten in bijvoorbeeld stakeholders en trending topics te geven. Met ons platform ondersteunen wij veel professionals in het volgen van politieke informatie, binnen zowel het publieke, private als ook het non-profit domein. Bij Polpo komen technologie en politiek samen.

De Businesscase

Ons algoritme analyseert realtime alle politieke informatiestromen en levert gebruikers geheel geautomatiseerd de relevante updates aan. Polpo gebruikers kunnen zelf instellen op basis van welke criteria zij het algoritme willen laten zoeken. Zo is het altijd transparant hoe zij bepaalde informatie ontvangen.

Met het platform versterken professionals hun (politieke) informatiepositie en kan kostbare zoektijd worden bespaard die nu kan worden ingezet voor acties op de informatie.

Polpo

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.