Safety tools

De Challenge

Wie is op de hoogte van de juiste veiligheidsinstructies? Kun je dat ook aantonen? En hoeveel tijd kost je dat eigenlijk? En als je dan die tijd besteedt, verandert er dan ook echt wat in het gedrag van je collega’s? Werken we ook veiliger? Kan veilig werken tijd en geld besparen in plaats van tijd en geld kosten?
Kortom hoe zorg je ervoor dat jouw veiligheidsbeleid effectief aankomt bij jouw werknemers en tegelijkertijd efficiëntie biedt?

De Solution

Als je medewerkers actief betrekt, draagt iedereen een steentje bij aan een effectief veiligheidsbeleid. eWorks biedt aantrekkelijk oplossingen rond SHE&Q ( Safety, Health, Environment & Quality).

e-learning: Meer dan 60 toolboxes en e-learning online beschikbaar, altijd, overal, op PC, telefoon en tablet. Houd automatisch bij wie de instructies heeft gekregen. Pas de e-learning zelf aan waar gewenst.

Toolboxmeeting support: Help collega’s met kant en klare toolboxen die wel interactief zijn en uitnodigen tot het gesprek. “Wat doe jij morgen anders?”

Safety App: Digitaliseer formulieren, registreer aanwezigheid, meld onveilige situaties, stuur push meldingen, deel documenten altijd en overal.

Onboarding: Toets vooraf wie er op je site komt. Hebben ze de juiste kennis? Directe toegang via email of QR-code en leerzaam bovendien.

Medewerkers worden in hun eigen werkomgeving gemotiveerd om zich veiliger te gedragen, kennis toe te passen én te delen. Zo vergroot je het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer en versterk je jouw veiligheidscultuur.

Bekijk hier de innovatiepitch van eWorks

Luister hier de podcast met Chantal de Groot

De Businesscase

Met deze innovatieve oplossingen vergroot je het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer wat bijdraagt aan minder incidenten en ongevallen. Je bent aantoonbaar compliant. De oplossingen zijn klaar om te gebruiken, vaak digitaal en dat levert tijd en geld op.

Ook in uw imago naar (potentiële) klanten levert een gezonde veiligheidscultuur veel op. Aantonen dat uw bedrijf veiligheid hoog in het vaandel heeft staan speelt steeds vaker een doorslaggevende rol in het winnen van offertes en tenders.

eWorks

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.