Stagiair Power BI

De Challenge

Voor Team Finance & Control zijn wij opzoek naar een stagiair die ons kan helpen met dashboards ontwerpen in Power BI!

Omschrijving:

De stafafdelingen en de projectenafdelingen hebben bepaalde doelstellingen, en zij hebben de behoefte om in een interactieve rapportage / dashboard te zien of zij op de goede weg zijn!

Dit geldt voor projecten: inzicht in de werkbegroting t.o.v. werkelijkheid (kosten, opbrengsten, verbruikte uren, resultaat). Maar ook voor stafafdelingen, zoals inzicht in ziekteverzuimcijfers, financiële gegevens, openstaande en gescoorde/afgewezen offertes etc. Daarnaast gaan deze dashboards een belangrijk stuurmiddel vormen voor het managementteam.

Samen met onze IT-partner zijn wij vorig jaar gestart met het opzetten van Power BI. Op dit moment zijn deze dashboards nog beperkt. Er zijn vanuit verschillende teams veel wensen voor dashboards en jij kunt ons tijdens je stage helpen deze wensen te vervullen!

De Solution

Wat ga je doen?

Aan de hand van bedrijfs- en jaarplannen en gesprekken met management en teamleiders ga je de behoefte inzichtelijk maken van gewenste rapportages/dashboards in Power BI. Je formuleert KPI’s. Vervolgens ga je met deze wensen (KPI’s) aan de slag en ontwerp je mooie interactieve rapportages / dashboards.

Waar kom je terecht?

Endenburg Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Rotterdam. Je komt terecht in het team Finance & Control, dat bestaat uit 4 vaste medewerkers.

Een goede en gezonde werkomgeving vinden wij belangrijk. Daarom krijg je bij ons alles wat nodig is om je stage goed en gezond uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan een hoog/laag bureau, een goede stoel, schermen, laptop, etc. Daarnaast is er een kantine met voetbaltafel, dartbord en heerlijke koffie. Naast het harde werken is er dus ruimte genoeg om met je collega’s te ontspannen!

De Businesscase

Ons aanbod:

  • De Endenburg teamspirit met leuke, enthousiaste en betrokken collega’s die zorgen voor humor en werkplezier;
  • Regisseur van je eigen carrière; Endenburg is een plek om jezelf te ontwikkelen!
  • Leuke bedrijfsactiviteiten met onder andere VrijMiBo’s, taartmomenten, bbq’s, goede doelen acties, dart- en tafelvoetbaltoernooien en feestjes!

Onze eisen:

  • Je volgt een financieel-gerelateerde studie;
  • Je hebt kennis en ervaring met Power BI;
  • Je bent nieuwsgierig en ontwikkelt jezelf graag;
  • Je bent serieus en ambitieus en maakt je stage graag tot een succes!
  • Kennis van Business Central is handig, maar niet noodzakelijk.

Endenburg Elektrotechniek B.V.

Meld jouw innovatie aan! - Whitelabel

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.