TACS

De Challenge

Tijdens een turnaround telt elke minuut. Omdat de productie niet te lang stil moet liggen, is iedereen gebaat bij een veilige en snelle turnaround
uitvoering. Toch loopt maar liefst 2/3e van alle Turnaroundprojecten forse vertraging op. Dat is onnodig duur en verre van duurzaam.

De Solution

Als specialisten in Planning & Scheduling besloten we bij Advando om zelf slimme project control software te ontwikkelen. Tijd en kosten besparen begint nu bij TACS. TACS is gebouwd op basis van de behoefte van Turnaround practitioners. De software werkt intuïtief en sluit direct aan op de werkzaamheden. Daarom liggen de user adoption rates boven het gemiddelde (86%). TACS biedt altijd inzicht in de
actuele status van kritieke paden en lookahead-activiteiten. Ook als de situatie wijzigt. Op ieder moment van de dag kun je proactief bijsturen.

De Businesscase

Voor 70% van de Turnarounds worden de targets niet gerealiseerd. TACS helpt Zero Delay te realiseren en resulteert in betere communicatie, hogere kwaliteit, lagere kosten en hogere efficiëntie. En bovenal, meer plezier!

Advando Project Control B.V.

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.