Topstudenten voor topbedrijven

De Challenge

De meeste problemen binnen organisaties vergen een oplossing die kennis van verschillende expertises behoeft voor de beste oplossing. Adviesbureaus of consultants zijn meestal erg duur, specialistisch en niet heel creatief. Dat is ook niet gek. Advies geven is hun vaste baan en doen ze meestal met hetzelfde team van gelijkgestemden. Bovendien hebben ze hun studententijd al lang achter zich gelaten, waardoor hun kennis weinig up-to-date is.

De Solution

Socrates biedt zonder winstoogmerk multidisciplinaire groep excellente en gemotiveerde studenten uit het hele land aan die op professionele en creatieve wijze kunnen kijken naar uw organisatie.

Bijvoorbeeld voor het vergroenen van uw organisatie, zal een team bestaande uit biologen, IT’ers, natuurkundigen en filosofen creatieve en veelzijdige innovaties kunnen aandragen, beter dan een groep bestaande uit enkel biologen.

Al onze studenten hebben aangetoond van grote waarde te zijn voor het bedrijfsleven door met een 7,5 gemiddeld of hoger te slagen of drie referenties aan te leveren om het Socrateslidmaatschap te kunnen bemachtigen.

De Businesscase

Eerdere projecten hebben aangetoond van erg nuttig te zijn voor onze partners. We hebben bijvoorbeeld de klantenservice van een ministerie onder de loep genomen, specialistische camera’s voor medisch gebruik in de markt gezet, nagedacht over de uitbreiding van een havengebied en nog veel meer.

De voordelen van deze projecten is de creativiteit van studenten, het multidisciplinaire, excellente en gemotiveerde karakter van de groep, de relatief lage prijs, het binden van studenten aan uw organisatie en uiteraard uw bijdrage aan de ontwikkeling van de innovaters van de toekomst.

Socrates Nederland

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.