Trainings & Experience Academy

De Challenge

Digitalisering en automatisering worden elke dag belangrijker in industriële processen rond bijvoorbeeld procesoptimalisatie, data-gedreven werken, connectiviteit, Industrie 4.0 en ook de bekende PLC, SCADA en DCS automatisering. Er is echter wel een hindernis, want er is een tekort aan goed en praktisch opgeleide software programmeurs in de markt. Dat kan de vooruitgang in de weg zitten.

De Solution

Door de ervaren teamleden én nieuwe werknemers ook nieuwe vaardigheden aan te leren, verbreedt het pakket aan vaardigheden en versterk je de mogelijkheden om te innoveren. Die nieuwe vaardigheden op PLC/DCS gebied doe je op bij een praktijkgerichte opleiding in de marktgerichte Trainings- en Experience Academy van BoCari waar je mensen kan opleiden om met de nieuwste technieken te kunnen werken.

De Businesscase

Via trainingen van onze BoCari Trainings- en Experience Academy kunnen mensen zich om- of bijscholen. Zo is er een opleiding Moderne Industriële Automatisering waarin men opgeleid wordt tot PLC/DCS programmeur. De kracht van de Academy is de mix van theorie, praktijk en persoonlijk begeleiding door ervaren trainers.

BoCari International BV

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.