UT Drone inspections

De Challenge

Veiliger werken, dat is niet alleen het belangrijkste op de lijst van onze opdrachtgever, maar ook die van Terra Inspectioneering. Doordat wij inspecties met drones uitvoeren, hoeven wij (en anderen) in de meeste gevallen, geen besloten ruimte betreden of op hoogte te werken, maar doen onze speciale drones dat. Met onze vele ervaring in de industrie, hopen wij u te kunnen helpen met niet alleen veiliger laten verlopen van (visuele) inspecties, maar ook vele malen sneller.

De Solution

Met onze gepatenteerde technologie zijn wij in staat om ultrasone diktemetingen te nemen aan de binnenzijde van uw opslagtank (of ander object). Deze diktemetingen kunnen wij van zowel de wand, het dak, de vloer, als van de spanten nemen. Dit conform EEMUA 159 Editie 5.

Deze diktemetingen m.b.v. de Terra UT drone uitvoeren verminderd de risico’s die samenhangen met het werken op hoogte en verkort de totale inspectietijd aanzienlijk omdat er geen steigers meer in de tank gebouwd hoeven te worden. Onze drones kunnen vanaf buiten de tank bestuurd worden waardoor de tank niet betreden hoeft te worden hetgeen de veiligheid vergroot.

De Businesscase

Het toepassen van drones in de industrie vergroot niet alleen de veiligheid in de besloten ruimtes die wij betreden, maar zorgt ook voor een efficiëntere doorloop.

Kijk hier het iLinqs-interview!

Terra Inspectioneering

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.