V-frame

De Challenge

Noodzakelijke inspectie en reparatie van silo’s en tanks kan een duurzame exercitie zijn. Elke dag stilstand kost de fabriek bij deze grote tanks wel 150.000,- tot 250.000,- +, dus hen is er veel aan gelegen om de inspectie (en reparatie) zo vlot, veilig en kwalitatief mogelijk uit te laten voeren.

De Solution

Het V-frame is een nieuwe methode om veilig en efficiënt, zonder gebruik van grote hoeveelheden stalen steigermaterieel, deze specifieke werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het V-frame kan worden ingekort of verlengd, tussen de 10 en 20 meter. Met de touwtechniek is verticaal verplaatsen nooit een probleem, maar met het V-frame is horizontaal verplaatsen ook mogelijk.

De combinatie met rope access touwtechnieken, draagt zorg voor een snelle, veilige, duurzamere en dus betere manier tot het uitvoeren van deze (inspectie) werkzaamheden. Tevens kan er direct een reparatie worden uitgevoerd mocht dit nodig zijn.

De Businesscase

Voor onze klanten betekent dit dat er efficiënter, veiliger en sneller worden gewerkt en wordt de fysieke belasting van het personeel verminderd. Tevens wordt de milieu footprint veel kleiner ten opzichte van bestaande alternatieven. Huidige klanten die hiermee te maken hebben bevinden zich nu met name in de voedsel/zuivel industrie, farmacie, en agribusiness.

Rope Access Noord

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.