Veiligheidstrainingen

De Challenge

Alleen kennis, regulering en middelen zijn niet voldoende om ongelukken te voorkomen. Kennis over veiligheid leidt niet automatisch tot veilig gedrag. Traditionele veiligheid trainingen zijn inefficiënt wat betreft kosten en tijd, daarbij beïnvloeden ze niet het gedrag van medewerkers.

De Solution

Tagpoint biedt als eerste en enige online en een combinatie van online/offline veiligheidstrainingen aan die specifiek gericht zijn op gedragsverandering. Ons interactieve trainingsprogramma verbetert het herkennen van risico’s wat zorgt voor aantoonbaar veiliger gedrag. Het programma is in samenwerking met gedragspsychologen ontwikkeld. Met behulp van de laatste ontwikkelingen in e-learning (zoals gamification) wordt gericht gewerkt aan gedragsbeïnvloeding. Het programma traint de hersenen, verbetert de waarneming en de medewerker gedraagt zich na afloop aantoonbaar veiliger op de werkvloer.

De Businesscase

Voordelen van Tagpoint:
• Makkelijk toegankelijk: Makkelijk toegang tot Tagpoint via PC of tablet met internet. Ideaal voor elke locatie op elk moment. Thuis, op kantoor of in de fabriek
• Realtime Dashboard: Monitoring en voortgangsregistratie online. Bekijken resultaten op verschillende niveaus: van jezelf, je team, company of contractors.
• VCA-compliant: Ideaal programma voor het verbeteren van het VGM-bewustzijn en VGM-gedrag. Als aanvulling op of in de plaats van de verplichte toolbox.
• Besparing en efficiëntie: Kostenbesparing van 30 – 80% t.o.v. traditionele instructie methodes.

Tagpoint Training

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.