Warmtepompen

De Challenge

Keep your industrie and production running!

De Solution

Tijdelijke inzet van Chillers, Dry-Coolers, Warmtepompen, Luchtbehandeling Units en Warmwater Boilers, tijdens zomer of winter seizoen, calamiteiten en het testen van diverse systemen.

De Businesscase

Er is wereldwijd vraag naar steeds efficiëntere producten om het verbruik van energie en verbruik te verminderen. Als onderdeel van ons duurzaam productbeleid is ICS Cool Energy altijd toegewijd om het milieu te respecteren door het energieverbruik te verminderen door de levering van hoogwaardige en efficiënte producten en systemen. Trane XStream™ serie biedt betrouwbare temperatuurregeling in de meest veeleisende toepassingen. Uitzonderlijke efficiëntie houdt uw bedrijfskosten en impact op het milieu laag. Slimme en gebruiksvriendelijke regelingen zorgen ervoor dat u het beste uit uw systeem haalt, dag na dag, jaar na jaar.

– Een uiterst betrouwbare bron van gekoeld en/of warm water
– Een uiterst efficiënt systeem dat uw exploitatiekosten kan minimaliseren
– Een uiterst veelzijdig systeem dat zich aanpast aan uw reële gebouw- of koel/verwarmingsbehoeften
– Eenvoudige en dynamische regeling van uw systeem voor betrouwbare prestaties – dag in dag uit

En met de uitgebreide huurvloot van ICS Cool Energy wordt aan al uw tijdelijke koel- en verwarmingsbehoeften voldaan: wij zorgen voor continue koeling of verwarming tijdens het vervangen van apparatuur of aanvullende levering voor die momenten dat uw koellast de capaciteit van uw huidige systeem overschrijdt.  Voor meer informatie: www.icscoolenergy.com

ICS Cool Energy

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.