ZZP bemiddelaar

De Challenge

De toenemende schaarste van technici zorgt er voor dat bedrijven voor uitdagingen komen te staan bij het onderhouden van hun assets en het waarborgen van continuïteit van hun productieprocessen. Capaciteit om dit met eigen personeel te doen is er vaak niet. Inzet van de OEM’s voor het onderhoud is vaak niet nodig en erg duur.

De Solution

Mekano is dé bemiddelaar voor ZZP’ers in de techniek en industriële organisaties. Mekano neemt het totale inhuurproces voor inzet van ZZP’ers uit handen, van werving tot facturatie en planning op afdelingsniveau. We spreken de taal van ZZP’er en opdrachtgever en kunnen snel de benodigde behoefte in kaart brengen. Daarnaast beschikt Mekano over alle kennis die nodig is voor inhuur van ZZP’ers. Deze kennis is bij organisaties vaak niet aanwezig.

De Businesscase

Het inhuren van ZZP’ers brengt flexibiliteit door het projectmatig inzetten van een groot netwerk van ca 5000 vakvolwassen technici die beschikken over een korte leercurve en dus snel toegevoegde waarde kunnen leveren. Daarnaast zorgt Mekano voor alle administratieve zaken rondom inhuur van ZZP’ers én het werken binnen de kaders van wet- en regelgeving.

#iAskPlazaMaintenanceNEXT2023

Mekano Group

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.