iSolutionsPlaza 2022

iTanks staat met ruim 30 partijen op het Techniekfestival met de iTanks iSolutionsPlaza. Dit wordt de hotspot van contact en innovaties. Samen met de deelnemers aan de iSolutionsPlaza zorgt iTanks voor een plaats waar contacten worden onderhouden en nieuwe relaties ontstaan. Dat alles is ingericht rond de iAsk App en de bijbehorende iSolutionsGuide.

Netwerk, challenges en solutions
De komende Techniekfestival zorgt iTanks voor een plek waar het netwerk, vraagstukken en innovatieve oplossingen elkaar vinden. Op de iTanks iSolutionsPlaza op stand 1400 staat de iSolutionsGuide centraal. Samen met ruim 30 deelnemers en hun innovatieve oplossingen verbinden we de vragen en antwoorden van de industrie.

De deelnemers zijn: Bace IoT (Evalan), Bilfinger, BM Process Management, Boskalis, Bukom, Connect Holland, Corrick Group, Cost Engineering, Dent IoT, ENDEGS, Gemba IoT, HMT, High Tech Alliance, IQ-Pass, Jotun, MOB Mechanical Contracting, On Track (Catch22), Ponticelli, PPG, Presserv, SABA, Secure LogisticsSmartflow, SPIE, Tauw, Terra Inspectioneering, Total Safety, VenFeld, Vmatch, Wattsun, WorldEmp en Zarttech.

Spotlights
Het Techniekfestival duurt drie dagen, maar de deelnemers aan de iSolutionsPlaza staan ruim zes maanden in de spotlights en op de volgende podia:

Programma
Elke dag vind je jouw oplossing op de iSolutionsplaza.
Bovendien organiseren we natuurlijk een pitchontbijt en een aantal innovatieboosters. Op de beursvloer nemen we ook nog podcasts en interviews op in de mobiele iTanks Innovatiestudio.

Wil je er ook bij zijn als deelnemer? Neem dan snel contact op met Kyra Lemmens om ook jouw deelname aan de iSolutionsPlaza te regelen.

Wil je hierbij zijn als bezoeken? Registreer je hier!

iSolutionsGuide
Alle deelnemers aan de iSolutionsPlaza hebben hun innovaties ook in de iSolutionsGuide geplaats. Deze guide is een verzameling van innovatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. De Guide is één op één gekoppeld met de iAsk app. Met deze app heb je een complete vraagbaak aan oplossingen op zak en zie je ook of er speciale evenementen, challenges of zelfs financiering voor te vinden is.

Op het festival staat de iSolutionsGuide centraal. Op een aantal live-size touchscreens kunnen de deelnemers hun eigen innovatie uit de guide aan hun gasten tonen.

Volgens onze stagiair Zahra staat de iSolutionsGuide nooit vol genoeg. Heb jij een nieuwe solution die je met de wereld wilt delen? Deel jouw innovatieve oplossing dan in de iSolutionsGuide en inspireer vakgenoten bij hun vraagstukken. Meld je solution hier aan!

Uitgelicht