iSupports Terugblik Voorjaar en Zomer 2024 & Vooruitzicht

Startups ondersteunen en het warme iTanks netwerk en de flexibele pool van experts benutten om organisaties op verschillende gebieden verder te helpen: dat is de kracht van iSupports, powered by iTanks.

Ook introduceert het nieuwe technologieën en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector in de havengerelateerde industrie om vraagstukken op te lossen, samen met het iTanks netwerk. Zo ondersteunt de organisatie WaveHexapod in het proces richting Industrial Scale. Zo heeft de startup via het netwerk de JTF (Just Transition Fund) subsidie binnengehaald, ter waarde van 2,5 miljoen euro, en begeleidt iSupports het subsidieproject ter ondersteuning van de professionalisering van de organisatie.

Ook heeft iSupports onder andere:
– Vier jaar lead generation uitgevoerd voor het startup portfolio van InnoEnergy, zoals voor de startups MethaplanetECOP en SeaQurrent;
– de C-Green demoplant bij REYM in de Europoort helpen realiseren;
– Een haalbaarheidsonderzoek in het netwerk uitgevoerd voor ontwikkelde technologieën van de Universiteit Twente;
– De samenwerking aangegaan met de provincie Drenthe om aldaar de expertise en kennis uit het iTanks netwerk in te schakelen.
– en SLIM subsidies opgehaald ter bevordering van de Human Capital Agenda.

iSupports kijkt uit naar nieuwe samenwerkingen in 2024 en daarna. Benieuwd hoe iSupports jouw organisatie kan helpen? Kijk op www.isupports.eu, neem contact op met Ron Vaz Dias en kom in gesprek!

Uitgelicht