iTanks lanceert nieuwe dienst Challenges & Solutions

Tijdens een online Pitch Ontbijt op 15 oktober presenteerde iTanks de ‘nieuwe’ dienst iTanks Challenges & Solutions. 

De bijeenkomst was als livestream op Youtube te volgen en bestond uit een interview tussen Ron Vaz Dias en Mark Oosterveer van iTanks. Hierin werd uitgelegd wat Challenges & Solutions inhoudt en dat dit eigenlijk al sinds het begin van iTanks de kern van de dienstverlening is; Verbinden en vernieuwen. Al jaren verbinden we mensen en bedrijven om innovatievraagstukken op te lossen. De fysieke evenementen die iTanks de afgelopen jaren organiseerde, waren daar een belangrijk knooppunt voor.

Maar de tijden zijn veranderd. De afgelopen zes maanden maakte iTanks de overstap van ‘live’ evenementen naar online sessies. Met Challenges & Solutions pakken we nu gericht door op het vinden van uitdagingen en het realiseren van oplossingen.

In de livestream werd uitgelegd dat we dit voor en met ons netwerk doen en dat er een keur aan tools is om tot een oplossing te komen. Van 1-op-1 contact tot brainstorm of van online-datascouting tot designsprint. Elke vraag zijn eigen antwoord. In de gesprekken die we met onze partners hebben, zal ook meer aandacht zijn voor de vraagstukken die nu en de komende jaren gaan spelen.

Met een netwerk dat bestaat uit 140 partners van opdrachtgever tot universiteit, meer dan 3000 bedrijven en zo’n 10.000 contacten in de industrie, gaan we graag de uitdaging aan om oplossingen te vinden. In veel gevallen zijn daar geen kosten aan verbonden maar is het juist een onderdeel van de iTanks formule.

Meer informatie over Challenges & Solutions vind je in deze twopager.

Wil je het livestreaming evenement terugkijken? Dat kan via onderstaande video!

Uitgelicht