iTanks Partnernieuws Januari 2023

Samen met onze partners vormen we een dynamisch netwerk. Vanuit onze partners komt een heleboel relevante informatie op het gebied van innovatie. In dit artikel verzamelen wij de ontwikkelingen en nieuwsberichten op dit gebied, zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van de laatste innovaties. Bekijk onze iSolutionsGuide voor een totaaloverzicht van de innovaties.

Nieuwste Innovaties uit de #iSolutionsGuide

Elke editie van het iTanks partnernieuws delen wij met jou de laatste toevoegingen aan onze #iSolutionsGuide. Deze is te vinden op onze website en in de #iAsk app. Download de app hier.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Flash Smart Com (Flash)

Flash Smart Com is een geborgde push-to-talk-dienst voor smart devices met gegarandeerde beschikbaarheid en prioriteit op het 4G-netwerk van T-Mobile. Met één druk op de knop is communicatie met alle medewerkers mogelijk, ongeacht waar ze zich bevinden. Lees hier verder.

Model 1 Automatic Charging (Elonroad)

Elonroad biedt een conductief laadconcept dat kabelvrij en all-inclusive is als aanvulling op het bestaande kabelladen en zo een snellere overgang van fossiel wegtransport mogelijk maakt. De technologie bestaat uit rails ingebed in het midden van de baan ter hoogte van het asfalt (dynamisch) of boven op de weg gemonteerd (stationaire oplossing). Leer hier meer.

Smart control (Pegamento)

Smart Control is in staat om op afstand camerabeelden te analyseren voor het detecteren van afwijkende situaties. Daarnaast leert het per specifieke situatie afwijkingen te zien op basis van bestaande beelden van normale omstandigheden. Vind hier meer over de iSolution.

Vind hier alle updates over het iTanks#iAsk plaza op Maintenance NEXT 2023!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Voor het eerst in vier jaar is Maintenance Next weer in Rotterdam Ahoy! Natuurlijk is iTanks er weer bij met het #iAsk plaza: dé innovatie hotspot van dé beurs voor onze industrie. Alles weten over het #iAsk plaza? Kijk op https://lnkd.in/ervwPNeb voor alle aankondigingen en updates. En ben jij zelf een koploper van de industrie en wil je deelnemen aan het #iAsk plaza? Stuur een mail naar gerben@itanks.eu en kom in contact!

Ondernemen010 Live – Woensdag 1 februari 2023 – Maassilo Rotterdam

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Kom naar Ondernemen010 Live! waar je inspiratie vindt om het nieuwe jaar goed te starten. Hier worden vragen en antwoorden aan elkaar gekoppeld. Wil je je website professionaliseren? Zoek je een testlocatie voor je nieuwe product? Heb je een vraag aan de gemeente over subsidies? Stel je vraag en je wordt gelijk gekoppeld aan de juiste mensen. Laat het netwerk voor je werken! Meld je aan via deze link.

Vopak richt zich samen met Duits bedrijf op waterstofimport in Rotterdam

Vopak en het Duitse waterstofbedrijf Hydrogenious starten een joint venture in opslag, transport en levering van waterstof via waterstofdrager benzyltolueen. De bedrijven committeren zich via LOHC Logistix aan de bouw van een fabriek in Rotterdam die aanvankelijk per dag 1,5 ton waterstof kan ontkoppelen van deze drager. Lees hier het artikel.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Save the date: Emerson Innovation Day 2023

Op de Emerson Innovation Day wordt naar de toekomst gekeken met verschillende roadmaps, het onderhoud van de huidige producten van Emerson en nieuwe producten en oplossingen die toepassing vinden in de energietransitie, waaronder het gebruik van nieuwe energiedragers zoals waterstof. Ook wordt er een praktijkvoorbeeld gepresenteerd door ALTA over het toepassen van de energietransitie in een pilot plant op Valuepark in Terneuzen. Houd 23 maart dus vast in je agenda!

Cleopatra Enterprise en Cost Engineering Turnaround Management Survey 2022

Up-to-date blijven met de steeds veranderende eisen van turnarounds is een essentieel aspect van een STO-expert. Cleopatra Enterprise heeft een Turnaround Management Survey opgesteld om inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen van de STO’s van vandaag. Vul hier de survey in.

TWTG ontvangt certificering voor Noord-Amerika

TWTG’s nieuwste set van NEON-apparaten is bnu klaar om uitgerold te worden in Noord-Amerika. TWTG heeft FCC-, FM- en IC-certificering ontvangen voor zowel de NEON-temperatuur Zender en de NEON-vibratiesensor, die kansen bieden voor Noord-Amerika en voor degenen die deze apparaten het afgelopen jaar al in Europa en Azië hebben gebruikt om te beginnen met implementaties in de VS en Canada. Lees hier meer.

Podcast: Innovatief Ouwehoeren met Jacco Saaman van SPIE Nederland!

In Innovatief Ouwehoeren gaat de #InnovatieDelegatiePodcast dieper in op de filosofie achter het innoveren. Ervaren rotten van iTanks Cor van de Linde en Ron Vaz Dias gaan in gesprek met iemand die zijn of haar stempel heeft gezet op innovaties binnen de havengerelateerde industrie. Met andere woorden: even Innovatief Ouwehoeren.

Download en luister de aflevering via Spotify 👉 https://lnkd.in/eMg2CK6T,

Apple Podcasts 🍏 https://lnkd.in/dvXkVev8 of Podbean 🎧 https://lnkd.in/egyab8v5 en vergeet niet om de Innovatie Delegatie podcast te volgen!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Uitgelicht