iTanks Partnernieuws Juni 2023

In dit artikel verzamelen wij de innovaties en nieuwsberichten van partners uit het iTanks netwerk, zodat je op de hoogte blijft van de laatste innovaties. Bekijk onze iSolutionsGuide voor een totaaloverzicht van de innovaties.

Nieuwste Innovaties uit de #iSolutionsGuide

Elke editie van het iTanks partnernieuws delen wij met jou de laatste toevoegingen aan onze #iSolutionsGuide. Wil je meer innovaties vinden in de #iAsk app? Download hem hier.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Plug & Play Powerpack – Nexus Energy

De Plug & Play Powerpack is een zeer compact, modulair plug & play powerpack welke als aandrijving, aggregaat of allebei ingezet kan worden voor nominale vermogen van 120kW en piekvermogens van 200kW. Door het gebruik van brandstofcel technologie is er geen schadelijk uitstoot, en geen geur- en geluidsoverlast. Leer hier meer.

Sam4 Health & Energy – Samotics

SAM4 Energy & Health bestaan uit een geïntegreerd systeem van sensoren die hoogfrequente elektrische signalen meten. Deze signalen worden door algoritmes geanalyseerd om informatie te leveren over de conditie, prestaties en het energieverbruik van de gemonitorde machines. Het dashboard biedt real-time informatie, waardoor onderhoudsteams en operators beter onderbouwde beslissingen kunnen nemen op basis van data-gedreven inzichten. Lees hier verder.

Mobile Device Management – FLASH Private Mobile Networks

Mobile device management (MDM) van Flash Private Mobile Networks helpt om applicaties, data en content te beschermen. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde applicaties, functies en instellingen te reguleren en geofences te configureren. Met een MDM-platform kunnen alle mobiele apparaten worden beheerd en beveiligd, ongeacht het type apparaat of het besturingssysteem. Ontdek hier meer.

Dispenser Certificering – NMi Certin B.V.

Het NMi biedt een modulair certificeringstraject aan om tot goedkeur te komen volgens de metrologie wet. Na het succesvol doorlopen van alle stappen van het traject wordt de waterstofpomp voorzien van de officiële markering en bijbehorende certificaten. Na certificering is de waterstof pomp goedgekeurd om over af te rekenen. Lees verder.

 

Pak je podium op Recharge Earth 2023 met iTanks

Dit evenement verbindt relevante partijen op het gebied van de energietransitie en kenmerkt zich door een breed aanbod aan presentaties, workshops, debatten, exposanten en netwerkmogelijkheden. Het bereiken van een duurzame energietoekomst staat centraal.

Bij deze editie is er ook ruimte voor kleinere partijen met grote impact! Op de #InnovationExpo die samen met iTanks is ontwikkeld, biedt de organisatie een podium voor die partijen die het verschil gaan maken. Voor slechts €999,- sta je twee dagen bij iTanks op de Expo om je innovatie te pitchen en te promoten.

Kijk voor meer informatie op https://lnkd.in/ezaPW6hA of kom direct in contact met Ron Vaz Dias en geef je interesse aan ons door!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Nieuwe samenwerking SPIE Nederland en ECOP Technologies brengt oplossingen voor decarbonisatie van de industrie

SPIE Nederland en het Oostenrijkse ECOP Technologies, dochteronderneming van innovatiepartij EIT InnoEnergy, zijn een strategische samenwerking begonnen om decarbonisatie-oplossingen bij bedrijven in de industrie te implementeren. ECOP heeft een industriële warmtepomp ontwikkeld die, bij hoge temperaturen van 100-150 °C, koolstof uit het productieproces verwijdert. Een oplossing waar SPIE Nederland naar op zoek was, omdat deze ligt binnen haar duurzaamheidsstrategie om de ecologische footprint van eindklanten te verkleinen. Lees hier verder.

Smartflow en MR Group starten samenwerking voor hogere kwaliteit inspectiediensten

MR ModuResources en Smartflow benutten in deze samenwerking gegevens en het leveren van meer gerichte en kosteneffectieve inspecties. Inspecteurs in het veld gebruiken de mobiele app van Smartflow om workflows efficiënt uit te voeren en gegevens online en offline vast te leggen, altijd en overal. De samenwerking is gestart om de inspectiesoftware van Smartflow aan te passen en het serviceaanbod van MR Group verder te verbeteren en gegevens te gebruiken om de activiteiten van de klant te optimaliseren en te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Lees hier meer over de samenwerking.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Save the date: iAsk Seizoensopening hosted by Port of Rotterdam!

Op vrijdag 1 september 2023 organiseert iTanks in samenwerking met Port of Rotterdam om 07.30 uur de Seizoensopening in het Innovation Dock op het RDM. Hier zie je de kracht van het iTanks netwerk én het innovatie ecosysteem. We kijken met jou naar de CO2-neutrale haven van de toekomst. Het evenement valt daarnaast samen met de eerste dag van de Wereldhavendagen 2023. Samen met jou vieren we de opening van het met een inspirerende keynote en discussie, fantastische innovatiepitches voor de industrie en kijken we vooruit. Schrijf je in voor de Seizoensopening via deze link.

Schrijf je in voor het Symposium Toezicht van Safety Delta Nederland

In dit symposium op staat de generieke risicobenadering centraal. Zowel bedrijven als toezichthouders gebruiken in uiteenlopende gradaties en vormen een risico-benadering bij het uitvoeren van intern en extern toezicht. Hier vertelt Safety Delta Nederland over de ervaringen uit de pilot “Professionalisering Intern Toezicht” die namens de Stichting Innovat.ION door Stantec wordt begeleid. Voor meer informatie en inschrijven, kijk hier.

Boskalis en Royal IHC ondertekenen LOI voor de bouw van een nieuwe sleephopperzuiger

In een samenwerkingsverband hebben Boskalis en Royal IHC een intentieverklaring (LOI) getekend voor de bouw van een 31.000 m3 grote sleephopperzuiger. Het ontwerp en de engineering van de nieuwe sleephopperzuiger is in volledige co-creatie tot stand gekomen. Royal IHC heeft samen met een team van Boskalis aan het ontwerp gewerkt. Ontdek hier meer.

Evenement: Contactbrouwerij Zeist Pegamento – Het brein achter AI

Tijdens de 2e editie van de Contactbrouwerij op donderdag 14 september vertellen verschillende professionals hoe je kunstmatige intelligentie inzet in je dagelijkse werk tijdens parallelsessies. Aansluitend een heerlijke bierproeverij met biertjes uit het hele land, lekker eten en volop netwerken. Informeel kennismaken én kennisdelen dus. Meld je aan via https://www.pegamento.nl/contactbrouwerij/

Good Morning HyNorth op Promotiedagen Groningen

HyNorth zal 7 en 8 november op de Promotiedagen in Martiniplaza Groningen een stand opzetten om Noord-Nederland als waterstofhub te promoten. Wij zijn op zoek naar bedrijven die actief zijn in en rondom de waterstofindustrie om met HyNorth op het evenement te staan. Heb jij interesse in deelname aan de Promotiedagen met HyNorth? Stuur een bericht naar Ron Vaz Dias via ron@itanks.eu en kom met ons in contact!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Ontbijtsessies in Antwerpen 

Houd onze eventpagina goed in de gaten want vanaf volgend seizoen organiseren wij weer ontbijtsessies in en rondom de Antwerpse haven. Waar en wanneer deze gehouden worden, hoor je binnenkort. Stay tuned!

 

Uitgelicht