Jumbo Maritime en eWorks hebben samenwerking

Jumbo is al 50 jaar een maritieme en offshore aannemer voor zwaar transport en installatie. Jumbo ontwikkelt baanbrekende oplossingen voor het zeetransport van zware lading. Daarnaast heeft Jumbo een solide track record in offshore en onderwater installatieprojecten.

eWorks helpt bedrijven met aantrekkelijke oplossingen rond SHE&Q (Safety, Health, Environment & Quality) voor een veilige industrie. Met onze toolbox bibliotheek geef je continu en op verschillende manieren aandacht aan veiligheid. Met onze DareToCare safetyapp, verlaag je de administratieve last, vergroot je het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer en zorg je voor gedragsverandering.

De vraag van Jumbo: Voor haar personeel op schepen wereldwijd was Jumbo op zoek naar een nieuwe manier om veilig gedrag rond ‘Hot work’ (lassen e.d.) te stimuleren. De huidige leergang voldeed niet altijd meer. Kennisoverdracht vond vooral via video-instructie plaats en dat leidt dat niet altijd tot blijvende gedragsverandering.

Met eWorks is nu gekozen voor een innovatieve aanpak waarbij collega’s wereldwijd worden verleid tot leren. Met onze unieke aanpak worden zowel ervaren als startende collega’s aangesproken vanuit hun expertise. Dankzij de modulaire opbouw van de e-learning is ook nog eens nagedacht over het vervolgtraject. Dat is vooral gericht op het opfrissen van opgedane kennis, zodat het gewenste gedrag behouden blijft.

Kortom, eWorks levert multi-inzetbaar materiaal voor een multi-inzetbaar bedrijf!

Zoek jij ook een oplossing om personeel te verleiden tot leren? Neem contact op met eWorks via chantal.de.groot@eworks.nl, +31 (0) 6 824 544 11

Uitgelicht