Luister nu naar de iTanks Innovatie Delegatie podcast!

Wat is jouw gedachte bij het woord innovatie? Denk je aan het bedenken van een compleet nieuw product of proces, denk je aan het verbeteren van bestaande systemen of denk je aan een stelletje nerds dat de hele dag naar een computerscherm staart met moeilijke code? Voor iedereen werkt innovatie anders, maar in de kern gaat het om vernieuwen.

Met de Innovatie Delegatie podcast neemt iTanks jou mee in de wereld van innovatie. Met deze podcast hopen zij jou te inspireren en motiveren om zelf ook met innovatie aan de slag te gaan en geven ze je inzicht in de manier waarop er al geïnnoveerd wordt in de havengerelateerde industrie. Deze podcast heeft een aantal lijnen: Innovatiekracht, Pitch Podium, Techniektrots en Innovatief Ouwehoeren.

Innovatiekracht

Tijdens de podcast Innovatiekracht wordt het gesprek aangegaan met mensen die het verschil maken in de industrie, of het nu gaat om verduurzaming, digitalisering, optimalisatie of sociale innovatie. Je maakt kennis met de personen achter de innovaties en je krijgt een goed beeld van de veranderingen waar aan gewerkt wordt.

Pitch Podium

Op het Pitch Podium van deze podcast krijgen de innovators uit het iTanks-netwerk één minuut om te pitchen over hun innovatie. Van innovaties op het gebied van veiligheidskleding tot integraal asset management. Tijdens deze podcastlijn komt het allemaal langs. Na het luisteren van het Pitch Podium heb je gelijk zin om zelf aan de slag te gaan met innovatie!

Techniektrots

Met techniektrots geeft iTanks een gezicht, of in ieder geval een stem aan de mensen in de Nederlandse industrie. De mannen en vrouwen die bouwen, behouden, sleutelen, plannen, producten leveren, diensten bieden, mensen helpen en bovenal zorgen dat er een gezonde boterham verdiend kan worden. Vaak onzichtbaar tot je eindelijk eens goed kijkt. Hiermee creëert iTanks (h)erkenning van het vakmanschap en aandacht voor de techniek.

Innovatief Ouwehoeren

iTanks geeft met Innovatief Ouwehoeren een kijkje achter de schermen bij de innovatie mannen van iTanks. Ron Vas Dias en Cor van de Linde ouwehoeren er in deze lijn samen met een gast lekker op los over innovatie binnen de industrie.

De Innovatie Delegatie podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Ga naar je favoriete streamingsservice en laat je inspireren en motiveren door deze podcast van iTanks.

Uitgelicht